ACTA REUNIÓ AMPA 7/03/2016

 

ACTA DE LA REUNIÓ DE L’AMPA SANT JORDI DESVALLS

NÚM. DE LA SESSIÓ: 2/ 2015-2016
DATA: 7 / 03 / 2016
HORA: 21:30
LLOC: ESCOLA SANT JORDI, MENJADOR.

ASSISTENTS: Junta de l’AMPA i pares i mares dels alumnes.

ORDRE DEL DIA.

1.- Aportació econòmica de l’AMPA a les Colònies.

2.- Menjador escolar.

3.- Pati de l’escola.

4.- Informacions vàries.

5.- Precs, preguntes i suggeriments.    ________________________________________________________________________

1.- Aquest curs es donarà la mateixa quantitat de diners a cada alumne/a que assisteixi a les colònies ja sigui de Primària o d’Infantil. Es farà la repartició de diners de forma equitativa ja que la quota de l’AMPA és la mateixa per cada nen/a i la col·laboració que rebem de les famílies en les activitats que es preparen també són equitatives.

La quantitat que s’aportarà des de l’Ampa serà de 40 euros per alumne/a.

2.- El nombre d’alumnes que es queda al menjador escolar és superior a altres cursos. Això no passa tots els dies per igual, sinó que alguns dies són més que d’altres. És per aquest motiu que determinats dies necessiten tres monitores enlloc de dues. Aquesta tercera persona a vegades és en Toni, un noi de la mateixa empresa, i a vegades és la Carla Aguilera. Quan hi ha la necessitat el mateix matí s’avisa a la persona que ha de venir al migdia.

L’aigua que veuen els alumnes a l’hora de menjador és d’ampolla, concretament de la marca Font Vella. Es serveix a taula amb gerra. Des de l’escola es va informar als alumnes perquè ho sabessin.

Es comenta com s’organitza la franja del menjador i les situacions en que es troben els/les alumnes al pati durant el migdia (càstigs, grups per fer deures, jocs…). Es parlarà amb l’escola perquè ens n’informin i, si fos necessari, també amb l’empresa que gestiona el menjador.

3.- Des de l’escola ens han demanat col·laboració per part de les famílies per arreglar el pati. S’hauria de llimar, polir i repintar la caseta, el castell, el cavall i la part de fusta del tobogan petit. L’escola compraria la pintura i nosaltres aportaríem la mà d’obra. Es demanen voluntaris i es proposen dies, a ser possible, abans que vingui en Joan Turu a pintar la paret (20 abril). D’aquesta manera el pati lluirà més.

Es decideix fer-ho entre el divendres 15 d’abril a la tarda i el dissabte 16 d’abril. En Francesc, pare de l’Ia i la Bruna, anirà a mirar el pati per veure quins estris i materials necessitem. També es demanarà ajuda i opinió a aquelles famílies que tinguin coneixements i/o siguin de l’ofici. Després de la seva valoració, avisarem a totes les famílies a través d’un correu electrònic per tal de demanar ajuda i les eines necessàries.

4.- Per Nadal es va fer un regal a les mestres, se’ls hi va donar a l’escola l’última setmana abans de les vacances de Nadal.

A final de curs les convidarem al sopar del juny com a detall. Hem considerat que fer un altre regal no era oportú. Pensem que és important tenir en compte els/les mestres però que els beneficis de l’AMPA han d’anar revertits als nens i nenes de l’escola. Ens sembla que fer un detall per Nadal ja és suficient per agrair-los la feina que fan amb els nostres fills i filles.

Per tant els farem regal per Nadal i els pagarem sopar per fi de curs com a mostra d’agraïment.

5.- No hi ha precs ni preguntes.

Es dóna per acabada la reunió a les 22:05.

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s