L’institut a Verges?

A finals del curs passat, diferents pares van demanar si era possible canviar d’institut i anar a Verges. A la reunió ordinària de principi de curs de l’AMPA es va incloure a l’ordre del dia aquesta petició. A la reunió, els pares vareu expressar majoritàriament la preferència per l’institut de Verges, en front de qualsevol altra alternativa.

Durant aquesta tardor la Junta de l’AMPA ha mantingut un parell de reunions amb el Sr. Joaquim Costa, Inspector d’Ensenyament de la zona de Sant Jordi i amb el Sr. Isidre Portabella, Director de l’Institut Escola Francesc Cambó i Batlle de Verges i els missatges rebuts són:

  • L’institut de Verges està al límit de la seva ocupació amb l’alumnat actual, sense possibilitats d’ampliació d’aules;
  • La incorporació de l’alumnat de el CEIP Sant Jordi posaria en estrés l’institut de Verges;
  • No hi ha risc imminent de canvi d’adscripció del CEIP Sant Jordi. Per tant, en els propers anys es continuarà anant a l’institut de Celrà; i
  • És molt difícil que es canviï l’adscripció de CEIP Sant Jordi a l’Institut de Verges, però no hi ha res impossible si la determinació és ferma.

Això contradiu les informacions amb les que vam iniciar aquestes converses, que eren que:

  • Hi havia risc de canvi imminent d’adscripció del CEIP Sant Jordi a l’Institut Narcís Xifra del Pont Major de Girona; i que
  • A l’institut de Verges tenien problemes per consolidar les dues línies d’ESO i els aniria molt bé augmentar l’alumnat.

Preveiem que serà procés llarg i de futur molt incert. Començar la lluita implica perseverar durant varis anys per veure’n els fruits, i, com tots sabeu, aquest és el darrer any de l’actual junta. Per tant, prenem la decisió d’aturar les accions per demanar el canvi d’adscripció del CEIP Sant Jordi Desvalls a l’Institut Escola Francesc Cambó i Batlle de Verges.

Si voleu més informació, teniu qualsevol dubte o suggeriment restem a la vostra disposició.

Anuncis

Un pensament sobre “L’institut a Verges?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s