Inici curs 2014-15

Ahir vam fer la reunió de principi del curs 2014-15 amb el següent ordre del dia:

 1. Presentació del curs i benvinguda als nous membres a l’AMPA.
 2. Resum de les activitats i comptes del curs 2013-14
 3. Extraescolars per al curs 2014-15
 4. Pressupost i activitats per al curs 2014-15
 5. Institut Celrà, Girona o Verges?
 6. Precs, preguntes i suggeriments.

Hi van assistir 25 pares i mares amb un total de 23 famílies representades.

En el primer punt vam donar la benvinguda als pares de l’Abril Bosch Serra i la Carina Masó Tomàs de P3 que són els nous membres de l’AMPA. Es va destacar que després de diversos anys de pujada d’alumnes en aquest curs s’inverteix la dinàmica i tenim la primera baixada d’alumnes: 70 respecte a 77, esperem que sigui puntual. Que l’escola no permet continuar fent activitats al migdia per respectar les hores de descans imposat per el departament d’ensenyament. També vam recordar el nou sistema de menjador, destacant que tothom estigui alerta de fer el nombre mínim de dies, 3 per setmana, per gaudir del preu de menjador d’habitual; si no s’assoleix aquest mínim de dies el consell comarcal cobrarà tots els dies de l’any a preu d’eventual de forma retroactiva. Finalment vam informar que aquest curs és el darrer de la junta de l’AMPA actual i que cal que surti una nova junta aquest curs, animant a tothom que s’animi per formar una nova junta.

Al segon punt vam repassar les activitats alhora que en revisàvem les implicacions econòmiques. Es va destacar la poca inversió a l’escola en detriment de la subvenció del 50% per cada nen a les colònies. També es va posar èmfasis en el mal funcionament de les Quines de Nadal de l’any anterior degut a la poca participació de la gent, a pesar dels canvis introduïts.

Al tercer punt, de les extraescolars, vam repassar les diferents extraescolar que es fan:

 • Dilluns: piscina, va començar el dilluns passat, una mica curts de gent per poder mantenir el preu actual
 • Dimarts: plàstica, avui es comença amb la Irina (i en Josep) però aquest any es fa a l’excola
 • Dimecres: mecanografia, comencen aquest dimecres i tot està en dansa
 • Dijous: ioga, que falten 3 nens perquè es pugui fer l’activitat
 • Divendres: escacs, no hi ha ningú apuntat és una activitat nova que ens proposen des del Club d’Escacs de Torroella que vindrien a fer-nos classe per 20€ la sessió a repartir amb entre els participants.

Animant a tothom que es vulgui apuntar a alguna activitat n’informi a l’AMPA el més aviat possible.

Al quart punt vam repassar el pressupost amb les mateixes activitats que l’any anterior ajustant una mica el pressupost a les dinàmiques vistes aquest any. Traiem pressupost d’activitats i sortides doncs aquest any no hi ha colònies i augmentem el de material de l’escola doncs tenim la intenció de fer alguna inversió al pati, encara per determinar. Animem que si algú té alguna idea per reformar el pati ens ho faci saber. També destaquem que la única font d’inversió de l’AMPA són les activitats, la participació en totes elles és la clau de l’èxit. La participació és formar part de les comissions però també és l’assistència a la pròpia activitat no només dels pares, sinó també familiars i amics. Passem full per tal que cada família s’apunti a la comissió a un parell d’activitats.

Al cinquè punt, vam informar que alguns pares havien expressat la voluntat de sondejar la possibilitat de canviar d’institut a Verges, donat que aquest sembla ser el darrer any que els que surtin de l’escola vagin a l’institut a Celrà i a partir del proper curs els que surtin vagin al Narcís Xifra de Girona (Pont Major). Es van fer votacions per veure l’interès dels pares de que es vol després d’un animat intercanvi d’opinions i els resultats van ser: 16 vots per Verges abans de Celrà, 20 vots per Verges abans que Girona i 4 de Celrà (i ja està). Tothom podia votar a cada alternativa.

Finalment, al darrer punt de precs, preguntes i suggeriments no hi va haver cap intervenció.

Molt bon curs a tothom!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s