Reunió principi de curs

El dilluns vam fer la reunió de principi de curs amb el següent ordre del dia:

 1. Presentació de curs i benvinguda als nous membres d’AMPA
 2. Resum activitats curs 2012/13
 3. Extraescolars curs 2013/14
 4. Presupost i activitats curs 2013/14
 5. Precs i preguntes

Es va destacar que el curs comença sense massa novetats: mateix equip docent, recuperem les entrades i sortides, .. i vam donar la benvinguda els nous pares de P3 que s’han apuntat a l’AMPA i d’aquesta manera com l’any passat tots els pares de nens de l’escola estem a l’AMPA. Vam fer la reunió al menjador i vam poder apreciar les millores en la sonorització de l’espai, gràcies a les inversions fetes amb el romanent del servei de menjador.

Vam repassar les activitats de l’AMPA. Es va destacar que les festes organitzades no van anar tant bé, econòmicament, com havíem pensat a començament de curs però gràcies a la subvenció de l’Ajuntament de Sant Jordi Desvalls, per organitzar activitats obertes a tot el poble, vam poder mantenir el pressupost. Les ajudes a l’escola han consistit en dos ordinadors, cortines per les aules que encara no en teníen i material divers. I es va participar econòmicament amb diverses acitivitats fetes a l’escola: pagament de tots els busos de les sortides, excepte la de final de curs a Barcelona; titelles en anglès, xerrada Carles Sala, tallers de la Setmana de la Salut i el berenar de Nadal. Es va acabar de repassar el resum econòmic del curs comparant-lo amb el pressupost que s’ha complert sense cap incidència destacable.

Vam presentar les extraescolars de l’any i es va passar un paper, que l’endemà vam posar a la bossa dels vostres fills, per tal que s’apuntin els nens interessats a les diferents extraescolars. Algún pare va demanar una activitat extraescolar de “reforç d’anglès” a més de les que s’han ofertat. Tant aviat com sigui possible cal retornar el full amb les activitats extraescolars per iniciar-les tant aviat com sigui possible.

Llavors vam presentar el pressupost per al curs 2013/14. On les premises de les activitats de l’AMPA són les mateixes que el curs anterior:

 • Fer festes obertes al poble per recollir fons
 • Subvencionar activitats de l’escola, sobretot les sortides que en rebaixin el cost i permetin a tothom gaudir-ne
 • Fer les inversions a l’escola que els mestres solicitin i el pressupost permeti

Amb això el pressupost hi ha un augment del 30% en la partida de les activitats de l’escola doncs aquest any hi ha Colònies i un 25% en la d’inversions a l’escola. Aquests augments volem aixugar-los a un increment dels beneficis a les festes organitzades. Per això demanem als pares que participin més en les festes. Sobretot en l’assitència el dia de la festa i intentant que familiars i amics s’hi sumin. Intentem que els preus dels sopars siguin ajustats pq molta gent pugui assistir-hi, però cal que hi hagi gent perquè surtin els números. Per això vam demanar que tots els pares ens diguin a quines festes podràn assistir aquest curs i si veiem que alguna no té quorum deixaríem de fer-la. Al full de les extraescolars cal:

 • Donar la informació de contacte dels pares
 • Indicar les extraescolars que us interesen
 • Marcar un mínim de dues festes a les que volem col·laborar a organitzar-les
 • Marcar totes aquelles festes que són del vostre interés i hi assistireu
 • Retornar-lo a algun membre de l’AMPA tot aviat com sigui possible per planificar el curs

Finalment es va comentar que l’any passat alguns pares van expressar la preocupació de que els nens veuen aigua de l’aixeta a l’escola. La Junta de l’AMPA va parlar amb l’equip docent sobre aquest tema i van dir que si es volia els pares podíen portar aigua per l’esmorzar. Descartaven, inicialment, qualsevol altra actuació. Després de diversos intercanvis d’opinions, es va acordar que es faria una analítica i que la penjaríem a aquest blog per veure la composició de l’aigua de l’aixeta de l’escola.

Això es tot.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s