Llibres curs 2013/14

Ja encarem un nou curs i com sempre l’AMPA us facilita la compra de llibres de text del curs vinent. Ens encarreguem de posar-nos en contacte amb les editorials per fer la petició de llibres. Obtenint els llibres d’aquesta manera les diferents editorials ens fan un descompte del 25%. Els llibres estaran a l’escola el primer dia de curs. Si algú necessita un justificant del pagament per qualsevol motiu que ens ho faci saber i li farem arribar.Els preus dels llibres per als diferents cursos són els següents:
P3 27,60 € 1r 76,70 € 4t 26,30 €
P4 26,90 € 2n 76,70 € 34,20 €
P5 26,90 € 3r 48,95 € 34,20 €

La quota de l’AMPA no s’ha modificat aquest curs per tant és: 20 € per famílies amb un sol nen a l’escola; i 30 € per aquelles famílies que hi tenen 2 o més nens.

Per fer el pagament us podeu adreçar a qualsevol membre de la Junta de l’AMPA, o seguir les instruccions de la carta en format PDF que hem fet arribar als pares. Teniu temps per fer-ho fins al 01/09/2013, qui no hagi fet el pagament abans d’aquesta data entendrem que no vol que l’AMPA li gestioni la compra dels llibres de text.

Penjat al taulell d’anuncis de l’escola hi ha la llista de material per l’any vinent  i llista de llibres amb preus on podreu veure desglossats els imports de llibres de text acumulats de cada curs.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s