I Fira del Trasto

La comissió dessignada per l’AMPA està preparant la I Fira del Trasto de Sant Jordi Desvalls. Poster ja n’heu vist algún rètol que l’anuncia. A continuació us en detallem els aspectes més rellevants i us demanem la vostra col·laboració.

La fira es farà el diumenge 31-03-2013, diumenge de pasqua, el cap de setmana de Setmana Santa, de les 9 del matí a les 2 del migdia. Es farà a les places del castell i l’església.

La fira estarà oberta a firaries d’arreu i serà gratuïta. Demanem que els firaires s’ajustin al perfil de venta de productes de segona mà, artesania en general i productes alimentaris d’elaboració pròpia. La comissió ha anat a les fires de Bàscara, Celrà i Parlavà a convidar els firaires a venir a la fira, sobretot de segona mà. Si algú coneix algú que vulgui muntar la seva parada, només cal que li digui. Demanem confirmació prèvia per correu o telèfon.

L’AMPA serà un firaire més. I aquí és on reclamem la vostra participació més activa. Recollirem els trastos que qualsevol veí se’n vulgui desprendre i cedir a l’AMPA per vendre’ls el dia de la fira. La recollida es farà al pavelló els dies:

  • dijous 14 de març de 2/4 de 5 a les 8 de la tarda; i
  • dissabte 16 de març de 10 del matí a les 2 del migdia.

A part de la parada de trastos també volem fer una parada de coques i sucs per vendre. Tothom que vulgui participar fent una coca serà benvingut. Preguem aviseu amb anterioritat que fareu una coca.

Esperem els vostres trastos i coques. I sobretot us hi esperem a tots el dia de la fira. Féu la màxima difusió possible perquè la fira sigui un èxit.

Per coques, firaires, qualsevol dubte, informació o suggeriment us podeu adreçar un correu a ampasjd@gmail.com o posar-vos en contacte amb qualsevol membre de la comissió.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s